Luontaistuntijan verkkokauppa uudistui!

HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Magneettinen Polvituki XXL - Black Safir

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Magneettinen Polvituki XXL - Black Safir

Markkinoija:Black Safir
74,90 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Polvituki on tehokas apu rentouttamaan polven alueen lihaksistoa
ja helpottamaan särkyä. Tukee luonnollista parantumista.
Tässä magneettisessa polvituessa on 16 kpl sisään neulottuja 18x5 mm voimakkaita magneetteja (kaikki 800 gaussia/kpl) kipuun, särkyyn, nyrjähdyksiin, venähdyksiin, reumaattisiin oireisiin sekä turvotuksiin.

Polven kipuihin ja turvotukseen, leikkauksen jälkeiseen hoitoon, risti- sekä nivelsiteiden venähdyksiin, muihin risti- tai nivelsidevammoihin. Suositellaan polvileikkauksen jälkeiseen hoitoon, vähentää huomattavasti kipua ja turvotusta sekä tukee polvea. Tässä magneettisessa neopreeni polvituessa on 16 kpl sisään neulottuja 18x5 mm suuruisia, voimakkaita (kaikki 800 gaussia) magneetteja kipuun, särkyyn, nyrjähdyksiin, venähdyksiin sekä reumaattisiin oireisiin ja turvotuksiin. Polvituki on joustava ja edestä avoin, jolloin liikkuminen helpottuu. Koot: ympärysmitta S (40 cm), M (45 cm), L (48 cm), XL (50 cm), XXL (52 cm). Polvituen korkeus 28 cm. Magneettien materiaali: laatu 8 keraaminen Magneettihoito on 100% luonnollinen tapa hoitaa.
Käyttöohje: Pesuohje:käsinpesu 40´C
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
P