HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Lysi Omega-3 kalaöljy sitruuna 240 ml

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Lysi Omega-3 kalaöljy sitruuna 240 ml

Markkinoija:Oriola
12,30 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Lysi Omega-3 LEMON on markkinoiden vahvin vitaminoimaton kalaöljyvalmiste, joka on helppo annostella ja maistuu raikkaalle.
Raikkaan sitruunanmakuisen öljyn voi nauttia sellaisenaan tai sekoittaa esim. jogurtin tai smoothien sekaan.

Kalaöljy sisältää monityydyttymättömiä omega-3-rasvahappoja, joista tärkeimpiä ovat eikosapentaeenihappo EPA ja dokosaheksaeenihappo DHA.
EPA ja DHA toimivat elimistössämme solukalvojen rakennusosina ja ovat siksi elintärkeitä ihmisen terveydelle ja hyvinvoinnille. Elimistömme ei voi valmistaa niitä itse, vaan omega-3-rasvahappojen saanti täytyy turvata säännöllisesti ravinnon tai ravintolisän avulla.
Terveyden ja hyvinvoinnin kannalta on tärkeää, että omega-3 rasvahappojen saanti on säännöllistä ympäri vuoden. Omega-6 rasvahappojen saanti ravinnosta on nykyisellään riittävää ja jossain määrin jopa liiallista. Siksi on tärkeää kiinnittää huomiota riittävään vuorokautiseen omega-3 saantiin.
Nykyisten ravitsemussuositusten mukaan aikuisen tulee saada päivittäin omega-3 rasvahappoja 1 % päivittäisestä kokonaisenergiasta, eli n. 1-2 grammaa.
Sisältää:Lysi Omega-3 LEMON 5 ml:

Omega-3 -rasvahappoja 1540 mg
EPA...................................735 mg
DHA..................................483 mg
Käyttöohje:Päiväannos 5 ml (1 tl)

Avattu pullo säilytetään jääkaapissa
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Lisätiedot
L