HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Lysi Omega-3 kalanmaksaöljy 240 ml

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Lysi Omega-3 kalanmaksaöljy 240 ml

Markkinoija:Oriola
10,30 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Lysi kalanmaksaöljystä saa runsaasti sydämen hyvinvoinnille tärkeitä omega-3-rasvahappoja sekä D- E- ja A-vitamiineja. Lysi kalanmaksaöljy valmistetaan Islannin puhtaiden ja kylmien vesien kaloista.

Kalaöljy sisältää monityydyttymättömiä omega-3-rasvahappoja, joista tärkeimpiä ovat eikosapentaeenihappo EPA ja dokosaheksaeenihappo DHA.
EPA ja DHA toimivat elimistössämme solukalvojen rakennusosina ja ovat siksi elintärkeitä ihmisen terveydelle ja hyvinvoinnille. Elimistömme ei voi valmistaa niitä itse, vaan omega-3-rasvahappojen saanti täytyy turvata säännöllisesti ravinnon tai ravintolisän avulla.
Terveyden ja hyvinvoinnin kannalta on tärkeää, että omega-3 rasvahappojen saanti on säännöllistä ympäri vuoden. Omega-6 rasvahappojen saanti ravinnosta on nykyisellään riittävää ja jossain määrin jopa liiallista. Siksi on tärkeää kiinnittää huomiota riittävään vuorokautiseen omega-3 saantiin.
Nykyisten ravitsemussuositusten mukaan aikuisen tulee saada päivittäin omega-3 rasvahappoja 1 % päivittäisestä kokonaisenergiasta, eli n. 1-2 grammaa.


Sisältää:Lysi Kalanmaksaöljy 5 ml:

Omega-3 -rasvahappoja 1081 mg
EPA...................................345 mg
DHA..................................460 mg

D3-vitamiinia 4,6 µg
E-vitamiinia 4,6 mg
A-vitamiinia 230 µg
Käyttöohje:Päiväannos 5 ml (1 tl).
Avattu pullo säilytetään jääkaapissa.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Lisätiedot
L