HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Laventeli Salva - Frantsila

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Laventeli Salva - Frantsila

Markkinoija:Frantsila
11,90 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Monikäyttöinen Laventelisalva rauhoittaa mieltä ja ihoa. Salvan sisältämän laventelin eteerisen öljyn vaikuttavina aineina on mm. linaloli ja linalyyliasetaatti, joilla on molemmilla rauhoittava vaikutus. Linalolin vaikutus on myös lievästi unettava, ja ihon tulehduksia vähentävä. Näin ollen laventelisalva auttaa rentoutumaan, tukee unentuloa ja hoitaa ärtynyttä ihoa.
Sisältää:*Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, Beeswax, *Butyrospermum parkii (Shea) butter, *Rosa canina (Wild rose) fruit oil, *Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, *Lavandula angustifolia (Lavender) flower extract, *Lavandula angustifolia (Lavender) oil, *Viola tricolor (Wild pansy) extract. 1Linalool.

*Luomua, *Certified organic, *Eko
1Eteerisen öljyn luonnollinen osa. 1Naturally occuring in essential oil.

100% luomuraaka-aineet
100% Certified Organic Ingredients

Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä mitään säilöntäaineita.
Käyttöohje:Sivele salvaa ohimoille, rinta-alueelle ja jalkapohjiin rauhoittamaan mieltä sekä edistämään unen tuloa. Ihon hoidossa laventeli hoitaa ärtynyttä sekä herkkää ihoa. Sivele salvaa 2-3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan.