HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
L-Lysine (Lysiini) 500mg 50 kaps - Solgar

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

L-Lysine (Lysiini) 500mg 50 kaps - Solgar

Markkinoija:Solgar
12,20 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Monet tutkimukset osoittavat, että L-lysiini-aminohappo vähentää oireita ja suuhaavojen puhkeamista.

L-lyysiiniä tarvitaan kudosten kasvuun ja uudelleenrakentamiseen ja siten myös kudosten paranemiseen. Lysiinin puute voi laukaista herpesinfektion, johtaa ärtyneisyyteen, silmien punotukseen ja väsymykseen ym.

Monet tutkimukset ovat osoittaneet Lysiinin ennaltaehkäisevän herpesinfektion uusiutumisen. Tämä johtuu luultavasti lysiinin kyvystä vastustaa arginiinia, joka muuten aiheuttaa herpeksen puhkeamisen. Tutkimukset koskevat eniten herpes simplexia, mutta lysiinin vaikutus muihin herpeksen muotoihin on luultavasti samanlainen. Esim. herpes zoster (vyöruusu).
Sisältää:Yhden kapselin sisältö:
L-Lysiini 500 mg.
Muita aineita: : mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti,
hydroksipropyylimetyyliselluloosa
Käyttöohje:Ravintolisä aikuisille. 1-2 kapselia päivässä veden tai mehun kanssaruokailujen välillä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena.