HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Kyolic Immune 60 kaps - Valioravinto

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Kyolic Immune 60 kaps - Valioravinto

Markkinoija:Valioravinto
24,50 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Vastustuskyvylle ja tilapäiseen stressiin

Kyolic Immune sisältää standardoitua valkosipuliuutetta Aged Garlic Extractia (AGE), sekä muita immuunipuolustukselle tärkeitä ravintoaineita ja vitamiineja. Kyolic Immune on suunniteltu tukemaan monipuolisesti vastustuskykyä ja auttamaan tilapäisissä stressitilanteissa. Sopii sekä tilapäiseen että säännölliseen käyttöön.

Standardoitu valkosipuliuute Aged Garlic Extract (AGE) on patentoidun 20 kk kestävän ns. kylmäkypsytysmenetelmän ansiosta AGE vatsaystävällinen, eikä se aiheuta valkosipulille ominaista jälkihajua. AGE:n terveysvaikutuksia kartoittavista tutkimuksista on julkaistu yli 750 tieteellistä artikkelia. AGE edistää normaalia vastustuskykyä tukemalla elimistön omia luonnollisia immuunipuolustusmekanismeja ja tilapäisen stressin sietokykyä.

AGE:n lisäksi Kyolic Immune sisältää C-vitamiinia, oliivinlehtiuutetta, siitakesieniuutetta, oreganouutetta, pakurijauhetta, maitakejauhetta ja reishijauhetta.

C-vitamiini vähentää väsymystä ja uupumusta sekä edistää vastustuskyvyn normaalia toimintaa. Raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen C-vitamiinin vaikutus immuunipuolustukseen korostuu. Se on myös tehokas antioksidantti joka soluja hapettumisstressiltä.

Oliivinlehtiuute sisältää runsaasti ns. Polyfenolisia yhdisteitä. Oreganouutetta taas on hyödynnetty jo Hippokrateen ajoista lähtien mm. Ylempien hengitysteiden hyvinvoinnin ja vastustuskyvyn edistämiseen.

Siitake, maitake, reishi ja pakuri ovat sieniä, joita Aasiassa on perinteisesti käytetty terveyttä edistäviin tarkoituksiin.
Sisältää:
Vuorokausiannos (2 kapselia sisältää).

440 mg valkosipuliuutetta
430 mg Immune Complex
100 mg C-vitamiinia (125 % päivän saantisuosituksesta)

Ainesosat: Kylmäkypsytetty valkosipuliuute Aged Garlic Extract 33%, Immune Complsex -seos (oreganouute, siitakeuute, oliivinlehtiuute, pakurikääpä-, koppelokääpä- ja lakkakääpäjauhe 32%, kapselin kuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kalsium-L-askorbaatti 10%, täyteaine selluloosajauhe, emulgointiaine E470b, paakkuuntumisenestoaine E551.

Ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa, sokeria eikä eläinperäisiä aineosia.

Käyttöohje:2 kapselia päivässä.
Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Lisätiedot
K