HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Kverilla 90 kaps - Natura Media

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Kverilla 90 kaps - Natura Media

Markkinoija:Natura Media
25,50 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Kverilla sisältää tehokkaan koostumuksen japanin pagodipuun kukkanuppu-uutetta (Sophora japonica), perillaa (Perilla frutescens) ja heinäratamoa (Plantago lanceolata).

Perilla– on salaattinakin käytetty veripeippi. Sen lehdet kerätään ennen kukintaa, jolloin ne sisältävät eniten vaikuttavia aineita. Sen tehoaineet koostuvat glukosiidi- ja aglykoniflavonoideista. Perillaa on perinteisesti käytetty Aasian-maissa.

Kversetiini – on luonnollinen flavonoidi, joka on uutettu Sophora japonica puun kukkanupuista. Se on myös tehokas antioksidantti.

Plantago – eli heinäratamo on keskieuroopassa hyvin tunnettu rohdos, sen suotuisten vaikutusten takia.
Sisältää:Heinäratamouute, kversetiini, perillansiemenuute, kasviselluloosa (kapseli), paakkuuntumisenestoaineet: rasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksiidi.
Käyttöohje:1-2 kapselia päivässä veden kera. Akuuttiin tarpeeseen 2.4 kapselia päivässä tai kaksi kapselia kaksi kertaa päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
K