HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Nordic Health Kurkuma suusuihke 25ml - Nordic Health Sprays

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Nordic Health Kurkuma suusuihke 25ml - Nordic Health Sprays

Markkinoija:Nordic Health Sprays
29,00 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä Kurkuma!

Nordic Health suihkeiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa suihkeen imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health suihkeiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.

Nordic Health Kurkuma suusuihke imeytyy ylivertaisesti!

Kaikki eivät imeydy! Suoliston kautta kurkumasta voi imeytyä elimistöön jopa vain 1 % (Yang et al 2007). Suolisto- ja vatsaongelmat heikentävät imeytymistä vielä entisestään. Nordic Health Kurkumasuihkeen imeytyminen on aivan omaa luokkaansa!

Voittaja jo syntyessään - Valittu Euroopan parhaaksi vuoden 2017 uudeksi terveystuotteeksi.

Pullosta saat 120 suihkausta, ravintolisä. Sopii vegaaneille. Ei sisällä keinotekoisia väri- tai makuaineita. Appelsiinin makuinen.
Sisältää:Vesi, makeutusaine (ksylitoli), kurkumajuuri (standardoitu 95% kurkuminoidia, y-syklodekstriini), emulgointiaine (akaasia-kumi), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kalsiumsorbaatti), appelsiiniöljy, stabilointiaine (ksantaanikumi). Sisältää makeutusainetta.

Sopii vegaaneille. Ei sisällä keinotekoisia väri- tai makuaineita. Appelsiinin makuinen.
Käyttöohje:4 suihkausta päivässä. Uusimpien tutkimusten mukaan kurkuma imeytyy parhaiten posken limakalvolta. Kurkuma-suusuihkeemme kannattaa siis suihkauttaa posken limakalvolle.
Sisältää makeutustainetta, liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä elämäntapoja.
Lisätiedot
T