HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Gojimarja 200g - CocoVi

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Gojimarja 200g - CocoVi

Markkinoija:Func Food
11,00 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Goji-marjaa pidetään maailman ravinnerikkaimpana marjana ja Kiinassa sen käytöllä on tuhansien vuosien historia. Goji-marja sisältää 21 kivennäis- ja hivenainetta (mm. sinkkiä, kalsiumia, kaliumia, rautaa, magnesiumia, mangaania, kromia, kuparia, seleeniä, natriumia ja fosforia) ja 18 aminohappoa, jotka tekevät gojista erinomaisen proteiinin lähteen (10-14% proteiinia).

Goji-marja sisältää 21 kivennäis- ja hivenainetta (mm. sinkkiä, kalsiumia, kaliumia, rautaa, magnesiumia, mangaania, kromia, kuparia, seleeniä, natriumia ja fosforia) ja 18 aminohappoa, jotka tekevät gojista erinomaisen proteiinin lähteen (10-14% proteiinia).

Goji-marja sisältää myös paljon vitamiineja (A, B1, B2, B6 ja E) ja antioksidantteja - esimerkiksi beetakaroteenia ja zeaksantiinia. Suositeltava päiväannos: 15 - 50g (kourallinen) tai enemmän
Sisältää:Kuivattu Goji-marja
Käyttöohje:Kuinka käyttää: Napostele sellaisenaan, lisää puuroon, -jogurttiin, -mysliin, -teehen, -keittoon tai riisin joukkoon. Goji-marjat sopivat erinomaisesti myös pirtelöiden tai raakasuklaan ainesosaksi.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
G