Luontaistuntijan verkkokauppa uudistui!

HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Kookosjauho 230g - CocoVi

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Kookosjauho 230g - CocoVi

Markkinoija:Func Food
4,60 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Kookosjauho 230g - CocoVi
CocoVi Luomu Kookosjauho on 100 % gluteeniton ja se sisältää runsaasti ravintokuitua! Soveltuu hyvin esim. leivontaan, pirtelöihin ja mysliin.

CocoVi kookosjauho valmistetaan luonnonmukaisesti tuotetusta tuoreesta kookospähkinän lihasta eli maidosta. Kookosjauho sopii gluteenittomaan ja laktoosittomaan ruokavalioon. Se ei sisällä viljan tai maidon ainesosia. Kookosjauho on ravinteikas ja kuitupitoinen, sisältäen jopa 38 % ravintokuitua! Kookosjauho sisältää vain vähän hiilihydraatteja, joten se soveltuu vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville.

Käyttö: Lisätäksesi leivonnaisten kuitupitoisuutta kookosjauholla voi korvata noin 10-25 % käytettävästä jauhomäärästä. Kookosjauhoa voi lisätä myös pirtelöihin, puuroon, mysliin tms.
Sisältää:100% kookosjauho.
Käyttöohje:Lisätäksesi leivonnaisten kuitupitoisuutta kookosjauholla voi korvata noin 10-25 % käytettävästä jauhomäärästä. Kookosjauhoa voi lisätä myös pirtelöihin, puuroon, mysliin tms.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
K