HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Ole Hyvä Konetiskijauhe Sitruunaruoho 1 kg - Ole Hyvä Luonnontuote

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Ole Hyvä Konetiskijauhe Sitruunaruoho 1 kg - Ole Hyvä Luonnontuote

Markkinoija:Ole hyvä Luonnontuote
16,10 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Ole Hyvä Konetiskijauhe - Sitruunaruoho

Kirkkaat astiat luonnollisesti

Ole Hyvä konetiskijauhe pesee astiasi ekologisesti ja turvallisesti. Se on täydellisesti ja nopeasti biohajoava tuote. Astioista tulee kirkkaita ilman haitallisia jäämiä, pesutehon takaavat mm. klooriton, vehnätensidi, sooda sekä natriumbikarbonaatti eli leivonnastakin tuttu ruokasooda. Sopii kaikkiin kotikäyttöisiin tiskikoneisiin. Ei sovellu hopealle, kristallille tai käsinmaalatulle posliinille, jotka suositellaan pestäväksi käsin Ole Hyvä astianpesuaineella.

Kaikki Ole Hyvä -pesuaineet sisältävät ainoastaan kasviperäisiä ja biohajoavia raaka-aineita, jotka ovat turvallisia sekä luonnolle että ihmiselle. Kaikki raaka-aineet ovat Ecocert-hyväksyttyjä.
Sisältää:INCI: sodium citrate, sodium carbonate, sodium disilicate, sodium percarbonate, sodium bicarbonate, sodium metasilicate, polyaspartate, iminodisuccinate, glycerine, alkylpolyglycoside, sodium laurylsulfate
Käyttöohje:Annostelu/ Dosage: Tavallisen likaiset astiat: 1 ruokalusikallinen/ tablespoon (= 15 g) Erityisen likaiset astiat: 2 ruokalusikallista ( 30g) Annostellaan koneen pesuainelokeroon.
Lisätiedot
O