HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Kaakaovoi 150g - Puhdistamo

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Kaakaovoi 150g - Puhdistamo

Markkinoija:Puhdistamo
16,90 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Loppunut varastosta

Kuvaus
Korkealuokkaisen kaakaovoin valmistus on hyvin työlästä ja vaatii helposti kolminkertaisen ponnistelun verrattuna tavallisen kaakaovoin valmistamiseen.  
Suodattamaton Kaakaovoi tarkoittaa sitä, että kaakaovoi on puristettu siinä määrin kuin on mahdollista että tapahtuma pysyy "kylmäpuristuksena". Tästä johtuen kaakaovoihin jää jonkin verran kaakaon pigmenttejä, ja voi ei ole aivan vaaleaa.
Jos kaakaovoi on aivan valkoista tai puhtaan keltaista, se ei yleensä voi olla "kylmäpuristettu". Näin puhtaaseen lopputulokseen on käytännössä mahdoton päästä ilman että massa selvästi kuumenee puristaessa. Tästä syystä kaakaovoissamme on hivenen kaakaon ruskeaa pigmenttiä.
Näin korkealuokkaisen kaakaovoin valmistus on hyvin työlästä ja vaatii helposti kolminkertaisen ponnistelun verrattuna tavallisen kaakaovoin valmistamiseen. Siksi kaakaovoin hinta on korkea, mutta niin on myös työpanos ja siitä johtuva laatutaso.
Sisältää:Kaakaovoi

Ravintosisältö / 100 g
Energiaa (kcal), 900
Rasvaa (g), 100
Hiilihydraatteja (g), 0
Proteiinia (g), 0
Käyttöohje:Lisää kaakaovoita esimerkiksi lämpimään smoothieen, raakasuklaaseen tai arkailematta iholle ihovoiteena tai hierontaöljynä.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
K