HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Intiaanisokeri 800g - Masajo

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Intiaanisokeri 800g - Masajo

Markkinoija:Masajo
9,00 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Luonnomukaisin keinoin valmistettu sokeri.
Etelä-Amerikan sydämessä, maassa, jossa ei ole tarvetta käyttää tehoviljelyä, (Japanin valtion tutkimuslaitoksen JICA:n mukaan, jolla on naapurissa laboratorio) kasvaa ravintorikas vanhan lajikkeen hidaskasvuinen sokeriruoko, (joka on tarkoitettu ihmisravinnoksi oikein käsiteltynä, ei etanoliksi jota tuotetaan jalostetuilla nopeakasvuisilla lajikkeilla) jonka mehu puristetaan helläväraisesti. Tämä mehu kuivataan miedolla lämmöllä ja sen vuoksi kaikki sokeriruo'on tärkeät ainesosat, vitamiinit ja kivennäisaineet säilyvät.
Tämän jälkeen kuivatettu mehu jauhetaan ja pussitetaan. Sokeria ei kiteytetä eikä sen valmistuksessa tarvita muita lisäaineita, paitsi pH:n loppukontrolliin pieni määrä kalsiumia. Neitseellinen maaperä antaa hyvän kalium/magnesium suhteen,(laillistettu laboratorio Suomessa) jota pidetään tärkeänä myös kehon happoemästasapainolle. Ei myöskään käytetä minkäänlaisia paakkuuntumisenestoaineita. Tästä syystä joku Intiaanisokeri-pussi saattaa tuntua toista kovemmalta. Intiaanisokeri-täysruokosokerissa on ruokohunajan luonnollinen aromi. Suomessa on kehitetty yhteistyössä terveydenhoidon ammattilaisten kanssa niin sanottu "jaksamisjuoma", jossa käytetään Intiaanisokeri-täysruokosokeria ja Ruususuola-kristallisuolaa. Katso kohtia Ruususuola ja käyttöohjeet.
Annoin ohjeet Okinawalaisille jotka antoivat jaksamisjuomaa Yhdysvalloista tulleille baseball ammattilaisille, sillä he tulevat harjoittelemaan Okinawalle. Heidän kommenttinsa oli pelin jälkeen, ettei muuta urheilujuomaa tarvittu eikä tullut väsymystä.

Ravintorikas ja miellyttävän makuinen Intiaanisokeri valmistetaan luonnonmukaisesti sokeriruo'osta, jota kasvatetaan ilman teholannoitusta Etelä-Amerikan sydämessä, Boliviassa.
Tämä intiaanisokeri soveltuu kaikkeen ruoan ja leivonnaisten valmistukseen ja siten korvaa täysin valkoisen sokerin.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
L