HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Hyvän Olon Melatoniini 1,5 mg 30 tbl - Via Naturale

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Hyvän Olon Melatoniini 1,5 mg 30 tbl - Via Naturale

Markkinoija:Via Naturale
10,50 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Toimitus 5 – 7 arkipäivän kuluessa

TAI
Kuvaus
Melatoniinia kutsutaan pimeähormoniksi, sillä sen erittyminen alkaa aivoissa olevasta käpyrauhasesta vasta pimeän tultua. Elimistössä melatoniini muodostuu serotoniinsta, joka on aivoissa hermosolujen välisen tiedon välittäjäaine. Korkeimmillaan elimistön melatoniin pitoisuus on aamuyöstä, mutta pitoisuus vähenee aamun lähestyessä.

Monissa muissa Eu-maissa ja USA:ssa melatoniinia on käytetty unen tuloon vaikuttavana ravintolisänä jo vuosikausia. Nyt myös Euroopan komissio on hyväksynyt melatoniin ravintolisänä ja hyväksyy sitä koskevat terveysväittämät toteen näytettyinä. Suun kautta nautittuna melatoniinivalmisetta voidaan käyttää aikaerovyöhykkeitä ylittävän matkustamisen aiheuttaman aikaeron aiheuttamien ongelmien poistamiseen ja nopeuttamaan unen tuloa.

Jos tuotetta käytetään lievittämään aikaeron vaikutuksia, niin edullinen vaikutus saavutetaan ottamalla vähintään 0,5 mg:n annos lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

Kun valmistetta käytetään nukahtamisen helpottamiseen, edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 1 mg melatoniinina lähellä nukkumaanmenoaikaa.
Sisältää:Melatoniini, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, kroskarmelloosi), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).


Ravintoaineet / tabletti
Melatoniini, 1,5 mg
Käyttöohje:Aikuisille 1-2 tablettia tarpeen mukaan 1-2 tuntia ennen nukkumaan menoa. Lapsille vain lääkärin antamien ohjeiden mukaan.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
M