HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
- 31%
Hair Volume 90 tabl - New Nordic

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Hair Volume 90 tabl - New Nordic

Markkinoija:New Nordic

Normaali hinta: 72,50 €

Erikoishinta: 49,90 €

Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus

RAVINTOLISÄ HIUSTEN HYVINVOINTIIN, NORMAALIN KASVUN YLLÄPITOON JA TUUHEUDEN LISÄÄMISEEN


Hair Volume™ - tablettien teho perustuu ainutlaatuiseen bioaktiiviseen ravinneyhdistelmään, joka ravitsee ja aktivoi hiusta sisältäpäin. Sen sisältämä biotiini ja sinkki ylläpitävät hiuksen normaalia kasvua. Lisäksi biotiini edistää ihon hyvinvointia; sinkki edistää kynsien hyvinvointia.


Hair Volume™ auttaa saamaan kauniimmat, vahvemmat ja tuuheammat hiukset jo 2 kuukauden käytön jälkeen. Hair Volume™ tabletit sisältävät hiusten kauneutta edistäviä luonnollisia kasviuutteita.


Käytämme korkealaatuisia luonnollisia ja tarkasti valittuja kasviuutteita. Lisäksi tabletit sisältävät aminohappoja, biotiiniä, sinkkiä, pantoteenihappoa ja kuparia. Parhaan tuloksen saat, kun käytät tuotetta vähintään 3 kk. Hiusten kasvusykli on hidas ja ne tarvitsevat aikaa. Vain yksi tabletti päivässä.

Sisältää:Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), omenauute (Malus domestica, Borkh.), hirssiuute (Panicum miliaceum, L.), peltokorteuute (Equisetum Arvense, L.), L-kysteiini, L-metioniini, vesi, vitamiineja (kalsium-D-pantotenaatti, D-biotiini.), pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), mineraaleja (sinkkioksidi, kuparisulfaatti), sakeuttamisaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

Päiväannos (1 tabletti) sisältää:

Biotiini 475 μg
Pantoteenihappo 122 mg
Sinkki 10 mg
Kupari 1 mg
Omenauute 300 mg
Hirssiuute 250 mg
Peltokorteuute 200mg
L-kysteiini 60 mg
L-metioniini 50 mg
Käyttöohje:1 tabletti päivässä nesteen kera aterian yhteydessä. Ei alle 11-vuotiaille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
<