HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Hair Volume 30 tabl - New Nordic

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Hair Volume 30 tabl - New Nordic

Markkinoija:New Nordic
27,30 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus

Kasviuuteyhdistelmä hiusten kasvulle, kynsille ja iholle


Sisältää hiusten ja kynsien kasvua edistäviä sekä iholle tärkeitä ravintoaineita: omenauutetta, hirssiä, peltokortetta, aminohappoja, biotiiniä, sinkkiä ja kuparia. Vähentää hiustenlähtöä, tukee normaalia hiusten kasvua, lisää niiden tuuheutta sekä vahvistaa hiuksia.

Sisältää:Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), omenauute (Malus domestica, Borkh.), hirssiuute (Panicum miliaceum, L.), peltokorteuute (Equisetum Arvense, L.), L-kysteiini, L-metioniini, vesi, vitamiineja (kalsium-D-pantotenaatti, D-biotiini.), pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), mineraaleja (sinkkioksidi, kuparisulfaatti), sakeuttamisaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

Päiväannos (1 tabletti) sisältää:

Biotiini 475 μg
Pantoteenihappo 122 mg
Sinkki 10 mg
Kupari 1 mg
Omenauute 300 mg
Hirssiuute 250 mg
Peltokorteuute 200mg
L-kysteiini 60 mg
L-metioniini 50 mg
Käyttöohje:1 tabletti päivässä nesteen kera aterian yhteydessä. Ei alle 11-vuotiaille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
<