Luontaistuntijan verkkokauppa uudistui!

HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Garlivita 60 tabl - Biomed

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Garlivita 60 tabl - Biomed

Markkinoija:Biomed
28,90 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Voimaa Valkosipulista!
Bioteknisellä Grow-RE-NATURED® menetelmällä on voitu tuottaa bio-orgaanisia vitamiineja ja hivenaineita sisältävä valmiste, jonka ravintotekijät ovat autenttisia ravinnossa esiintyvien ravintotekijöiden kanssa. Kun näin tuotetut vitamiinit ja hivenaineet yhdistetään standardoituun rikkipitoiseen valkosipuliuutteeseen, syntyy aivan uudentyyppinen bioaktiivinen antioksidanttivalmiste.
Yksi valkosipulin rikkipitoisista aineista on allisiini. Allisiinista muodostuu B1-vitamiinin (tiamiini) kanssa allitiamiinia. B1-vitamiinia vapautuu allitiamiinista elimistön käyttöön tarpeen mukaan.

Valkosipulin rikkiyhdisteet auttavat elimistöä pääsemään eroon vaikeasti eristettävistä raskasmetalleista ja yhdessä muiden antioksidanttien kanssa antavat solukalvoille suojaa vapaiden happiradikaalien aiheuttamaa hapetusstressiä vastaan. Vitamiinit ja mineraalit ovat välttämättömiä solureaktioissa ja tärkeitä immuunijärjestelmän valkosoluille ja punasoluille. Ravintolisä
Sisältää:Valkosipuliuute, Dolomiitti, A-vitamiinia, Tiamiinia [B1-vit.], Riboflaviinia [B2-vit.], Niasiinia, Pantoteenihappoa, B6-vitamiinia, B12-vitamiinia, Foolihappoa, Biotiinia, E-vitamiinia, C-vitamiinia, Sinkkiä, Seleeniä, Kromia
Käyttöohje:2 tablettia päivässä aterian yhteydessä.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
V