HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Fructolax 12 kuutiota - Harmonia

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Fructolax 12 kuutiota - Harmonia

Markkinoija:Harmonia
10,20 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Fructolax Helpotus kuutio 12 kpl

Hedelmä- ja kuitutiiviste helpottamaan suolentoimintaa luonnollisesti ja hellävaraisesti mutta silti tehokkaasti. Fructolax sisältää normaalia suolentoimintaa tukevia aineosia hedelmistä ja kuiduista: Viikuna auttaa säätelemään suoliston rytmiä ja edistää suolistoterveyttä. Raparperi ja tamarindi auttavat edistämään säännöllistä suoliston toimintaa. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
Sisältää:Viikuna (Ficus carica L.), vehnäsiirappi, raparperi (Rheum palmatum L./ Rheum offinale Baill.), glyseroli, guarkumi (Cyamopsis tetragonolobus
(L.) Taub.), tamarindin hedelmämalto (Tamarindus indica L. - 400 mg/kuutio), taatelitiiviste (Phoenix dactylifera L. ), viikuna-aromi.

1 kuutio sisältää: Viikuna 7,35 g, vehnäsiirappi, raparperi 496 mg, guarkumi 400 mg, tamarindin hedelmämalto 400 mg, taatelitiiviste 200 mg.
Käyttöohje:1 kuutio iltaisin pureskeltuna vesilasillisen kera. Illalla otetun kuution laksatiivinen vaikutus alkaa aamulla.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
F