Luontaistuntijan verkkokauppa uudistui!

HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
- 15%
Teepuu eteerinen öljy 10 ml - Frantsila

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Teepuu eteerinen öljy 10 ml - Frantsila

Markkinoija:Frantsila

Normaali hinta: 11,70 €

Erikoishinta: 9,95 €

Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Toimitus 5 – 7 arkipäivän kuluessa

TAI
Kuvaus

Tea tree eteerinen öljy iho-ongelmiin


Tea tree on peräisin australialaisesta puulajista, jolla on hyvin voimakas lääkkeenomainen tuoksu. Alkuasukkaat ovat tienneet puun parantavista ominaisuuksista vuosisatoja ja käyttäneet sitä kaikenlaisten infektioiden hoitoon; mm. ihotulehduksiin, jalka- ja kynsisieniin, hyönteisten pistoihin ja huuliherpekseen.
Sisältää:Melaleuca alternifolia (Tea Tree eli teepuu, 100 % eteerinen öljy).

Ei eläinkokeita, keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita.
Käyttöohje:Olethan varovainen: eteeriset öljyt ovat vahvaa ainetta pienessä paketissa!

Ei suoraan pullosta iholle, vaan tee laimennos; 1 rkl kylmäpuristettua ruokaöljyä ja 2 tippaa eteeristä öljyä. Tämä on peruslaimennusohje.

Poikkeus: Tea tree -öljyä voi varovasti käyttää laimentamattomana kynsisienen, finnin, herpeksen ym. päälle (vain tippa).

Vinkki: Paarmojen ja hirvikärpästen torjuntaan; käytä joko suoraan vaatteille tai n. 5 % öljylaimennoksena iholle.

***

Miten käyttää eteerisiä öljyjä
Tuoksulyhty ja ilmanraikastaja

Käytä eteerisiä öljyjä hyvän ilmapiirin luomiseksi ja huoneilman raikastamiseksi esim. ilmankostuttajassa.

Lisää vedellä täytettyyn tuoksulyhtyyn muutama tippa eteeristä öljyä. Voit lisätä myös muutaman tipan suihkepullon veteen ja sumuttaa hyvää tuoksua huoneeseen. Eteeristä öljyä voit pirskotella myös esim. lakanoille, matoille ja hiirenkoloihin.
Suihku tai kylpy

Lisää mieltymyksesi mukaan 5-10 tippaa eteeristä öljyä 1 rkl:een kermaa tai liuosmaista neutraalia suihkusaippuaa. Käytä liuosta suihkussa, kylvyssä tai jalkakylvyssä ja helli itseäsi kuin läheisiäsikin. Kylpyaika 15 - 20 minuuttia.
Vartaloöljy

Lisää mieltymyksesi mukaan muutamia (1-2) tippoja eteeristä öljyä yhteen ruokalusikalliseen (n. 5ml) neutraalia ihonhoitoöljyjä (esim. Aroma perushierontaöljy, Frantsilan yrttihierontaöljy, Auringonkukan siemenöljy, Viinirypäleen siemenöljy tai Ayurvedinen hoitoöljy (Vata, Pitta, Kapha, Shirodara)). Helli näin hieroen kehoasi ja mieltäsi.
Sauna

Lisää 1 - 3 tippaa löylykauhalliseen vettä
Kasvojen kauneushöyrytys ja höyryhengitys

Lisää 2 - 3 tippaa eteeristä öljyä 1 - 2 litraan kuumaa vettä ja pidä kasvot pyyhkeen alla 2 - 3 minuuttia. Varo silmiä.
Pyyhehauteet

Iholle asetettaviin kylmiin tai lämpimiin pyyhehauteisiin käytetään 1-2 tippaa eteeristä öljyä kostutettuun pyyhkeeseen tiputettuna. Voit tehdä myös öljyhauteen esim. kasvoille (1-2 tippaa 5ml kohti perusöljy) asettaen kosteat pyyhkeet päälle.
Öljyparfyymi

Käytä parfyymin tapaan - tosin vain hyvin vähän - ranteeseesi ja korvan taustaasi. Tee tällöin laimennus esim. jojobaöljyyn (10-20 tippaa eteeristä öljyä 10 ml kohti). Eteeristä öljyä voi käyttää myös sellaisenaan muutaman pisaran vaatteille, ei silkille. Värilliset eteeriset öljyt kuten patsuli ja mandariini voivat jättää väritahroja.
Varo silmiin joutumista. Ei sisäiseen käyttöön. Säilytys mielellään viileässä, suojassa auringonvalolta.
Lisätiedot
<