HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
- 70%
Eye Q 180 kaps - Harmonia

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Eye Q 180 kaps - Harmonia

Markkinoija:Harmonia

Normaali hinta: 39,90 €

Erikoishinta: 12,00 €

Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Loppunut varastosta

Kuvaus
Parasta ennen 11/19

Eye q on patentoitu kala- ja jättihelokinöljyseos, joka sisältää EPA-, DHA- ja GLA-rasvahappoja ainutlaatuisessa 9:3:1 suhteessa. Eye q on runsaasti tutkittu, puhdas ja luonnollinen kalaöljy. DHA on hyväksi aivotoiminnalle ja EPA ja DHA sydämelle. Eye q sopii lapsiperheille ja mahdollisimman vähän käsiteltyä, luonnollista ja tiivistämätöntä ravintoa suosiville.

Puhdas ja luonnollinen
Eye q:n sisältämä kalaöljy on luonnollista ja puhdasta. EPA-pitoisuus on suurin, mitä luontaisessa kalaöljyssä voi olla. Tuote valmistetaan pienikokoisista kaloista, jotka pyydystetään eteläiseltä Tyyneltä valtamereltä vesien ollessa puhtaimmillaan. Näin saadaan varmistettua, että tuote on mahdollisimman puhdasta.

Eye q ei myöskään sisällä keinotekoisia väri-, makeutus ja säilöntäaineita eikä lisättyjä vitamiineja. Sen rasvahapot ovat elimistölle helppokäyttöisessä triglyseridimuodossa. Tuotteen gammalinoleenihappoa (GLA) on peräisin jättihelokinsiemenöljystä.
Sisältää:kalaöljy 59 %
liivate 16 %
jättihelokinsiemenöljy 15 %
kosteudensäilyttäjä (glyseroli)
vesi 2,1 %
d-alfa-tokoferoliasetaattivalmiste (E-vitamiini, säilöntäaine) 0,4 %
Käyttöohje:Kuusi kapselia (tai 3 tl / 15 ml) päivässä ensimmäisten 12 viikon ajan oikean rasvahappotasapainon saavuttamiseksi. Sen jälkeen 2 kapselia (tai 1 tl / 5 ml) päivässä. eye q:n maksimaalinen hyöty saavutetaan sen jatkuvalla käytöllä.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.