HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Enzymedica Digest Gold 45 kaps - Puhdistamo

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Enzymedica Digest Gold 45 kaps - Puhdistamo

Markkinoija:Puhdistamo
38,90 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Toimitus 5 – 7 arkipäivän kuluessa

TAI
Kuvaus
Enzymedica Digest Gold on markkinoiden tehokkain ruuansulatusentsyymi.

Sitä voidaan erityisesti käyttää kun syömisen jälkeen on ruuansulatusongelmia. Tämä valmiste sisältää vahvat määrät proteiinia, hiilihydraatteja, rasvaa ja kuituja pilkkovia entsyymejä, mutta lisäksi laajan kirjon muita avustavia entsyymejä kuten Alfagalaktosidaasia estämään kaasunmuodostusta ja ilmavaivoja! (Digest Goldin A-galaktosidaasi on 9 kertaa tehokkaampaa kuin Digest Basicin vastaava)

Arvoiltaan Digest Gold on maailman paras ruuansulatusentsyymi. Se todella auttaa. Se on USA:n myydyin ruuansulatusentsyymi ja se on voittanut ja voittaa jatkuvasti palkintoja tällä saralla. Voimakkuus ei tarkoita sitä, että herkkävatsainen ei voisi tuotetta käyttää – päin vastoin Digest Gold vähentää vatsasi kuormitusta ja tarjoaa luontaista voimaa ruoan käsittelyyn.
Sisältää:Amylaasi, proteaasi, glukoamylaasi, alfagalaktosidaasi, sellulaasii, laktaasi, betaglukanaasi, lipaasi, maltaasi, pektinaasi, ksylanaasi, invertaasi, hemisellulaasi,
Käyttöohje:Yksi kapseli aterian ensimmäisen suupalan yhteydessä. Enemmän voi turvallisesti ottaa jos tarpeen.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
E