Luontaistuntijan verkkokauppa uudistui!

HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Enzymedica Digest Basic 90 kaps - Puhdistamo

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Enzymedica Digest Basic 90 kaps - Puhdistamo

Markkinoija:Puhdistamo
36,00 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Enzymedica Digest Basic on hellävarainen mutta tehokas ruuansulatusapu. Se sisältää olennaiset entsyymit kaikkien neljän pääasiallisen ravintoaineryhmän sulattamiseen.

Digest Basic soveltuu kenelle tahansa, mutta erityisesti niille jotka haluvat kokeilla entsyymejä edullisesti, ovat kovin nuoria tai joilla on yliherkkyyttä tehokkaampien entsyymivalmisteiden käytössä.

Kun Digest Basic otetaan aterian aluksi, se auttaa ruuansulatuksessa ja vapauttaa energiaa mikä muuten sidottaisiin ruuansulatukseen. Tämä energia voidaan sitten käyttää muihin elimistön toimintoihin ja tämä huomataan yleensä parantuneena energiana ja hyvänolontunteena.

Tehokas entsymaattinen toiminta edesauttaa myös ravinnossa olevien ravintoaineiden imeytymistä ja hyväksikäyttöastetta. Näin on mahdollista saada samasta määrästä ruokaa ”enemmän irti”.

Näiden hyötyjen lisäksi Digest Basic voi auttaa yleisten ruuansulatuksellisten ongelmien kanssa (esim. närästys, turvotus ja ilmavaivat).
Sisältää:Proteaasi, amylaasi, glukoamylaasi, alfagalaktosidaasi, sellulaasi, laktaasi, lipaasi, maltaasi, pektinaasi, ksylanaasi, invertaasi, kapseli: selluloosa, vesi.

Ravintoaineet / kapseli
amylaasi, 82 mg
proteaasi, 107 mg
glukoamylaasi, 20 mg
alfagalaktosidaasi, 10 mg
sellulaasi, 12 mg
lipaasi, 3 mg
laktaasi, 6 mg
maltaasi, 5 mg
ksylanaasi, 3 mg
invertaasi, 4 mg
pektinaasi, 6 mg
Käyttöohje:Yksi kapseli aterian ensimmäisen suupalan yhteydessä. Enemmän voi turvallisesti ottaa jos tarpeen.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
E