HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Energiaharja 1 kpl - EH-Import

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Energiaharja 1 kpl - EH-Import

Markkinoija:Jentschura
48,50 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Energiaharja edistää verenkiertoa ja vaikuttaa positiivisesti hermojärjestelmään.

Kuivaharjaukseen soveltuvassa energiaharjassa on perinteisten Chungking-harjaksien lisäksi hienoja pronssiharjaksia. Metalliharjasten avulla voidaan ionisoida ihoon happimolekyylejä, jolloin ihon hengitys paranee ja kudoksen aineenvaihdunta elpyy.

Energiaharjan ja sen pronssiharjasten kitkan avulla on mahdollista synnyttää negatiivisesti varautuneita happi-ioneja, jotka elvyttävät tehokkaasti ihon aineenvaihduntaa ja hapenottokykyä. Jo muutama päivittäinen harjanveto aktivoi ihoa toimimaan paremmin, mutta säännöllisellä käytöllä ja yhdistettynä emäksiseen vartalonhoitoon, voidaan vaikuttaa jopa selluliittiin eli ihonalaisiin kuona-ainekertymiin.

Energiaharjaus on siis tavallista kuivaharjausta tehokkaampaa ja tuloksellisempaa – harjauksessa tulee kuitenkin ottaa huomioon kehon luonnolliset kuonanpoistosuunnat ja tehdä harjaus harjan mukana toimitettavien ohjeiden mukaisesti.
Sisältää:Materiaali: Vahattu täyspyökki. Hienot pronssiharjakset (kupari-tinaseos) keskellä, aidot hevosenjouhet ympärillä.
Käyttöohje:Käyttö: Pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

Harja ei kestä harjausta kylvyn tai suihkun yhteydessä tai vedessä liotusta.
Harja puhdistetaan harjauksen jälkeen ensin vetämällä napakasti sormilla harjakset sivusuunnassa läpi. Lopuksi harjaa voidaan kopauttaa napakkaa alustaa vasten.
Säilytys kuivassa paikassa.
Lisätiedot
E