HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Elinvoima Kuitu 225g - Bioteekki

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Elinvoima Kuitu 225g - Bioteekki

Markkinoija:Bioteekki
15,90 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Toimitus 5 – 7 arkipäivän kuluessa

TAI
Kuvaus
Elinvoima Kuitu on monipuolinen ja hyvänmakuinen kuituvalmiste. Se sisältää runsaasti kuitua, mm. beetaglukaania kaurasta ja lignaania pellavasta, sekä hyviä rasvahappoja myös hampusta. Suolen toiminnan edistämisen lisäksi nämä tasapainottavat veren rasva- ja sokeriarvoja ja vähentävät riskiä saada hormoniperäisiä syöpiä.

Elinvoima Kuitu sopii päivittäiseen käyttöön. Elinvoima Kuitu sopii jatkuvaan käyttöön lisäämään ravinnon kuitupitoisuutta. Hyvänmakuista kuituvalmistetta on helppo käyttää sellaisenaan veteen sekoitettuna tai lisättynä esim. jogurtin tai smoothien joukkoon.

VINKKI: Painonhallitsija voi nauttia lusikallisen Elinvoima Kuitua lasilliseen vettä sekoitettuna aina kun tekee mieli makeaa.
Sisältää:Kauralese
Pellavarouhe
Psylliumkuitu
Hamppukuitu
Lakritsijauhe
Tyrni
Karpalo
Rosmariiniöljy
Käyttöohje:1-2 ruokalusikallista 1-2 kertaa päivässä sekoitettuna veteen tai nestepitoiseen ruokaan, esimerkiksi jogurttiin. Kuidun käytön yhteydessä on tärkeää juoda riittävästi. 1 rkl (15 ml) = n. 8 g.
Kuitu saattaa vaikuttaa joidenkin lääkeaineiden ja ravintolisien imeytymiseen. Siksi kuidun ja muiden valmisteiden nauttimisen välin tulisi olla vähintään tunti.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Lisätiedot
E