HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Echinasinkki 70 tabl - Vitabalans

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Echinasinkki 70 tabl - Vitabalans

Markkinoija:Vitabalans
13,40 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Echinasinkki:

Echinaa sisältävä imeskelytabletti vastustuskyvylle.
Echinasinkki sisältää auringonhattu-uutetta (Echinaceae ), acerola-kirsikkauutetta, sinkkiä, anista ja mentolia. Sinkki ja acerolan sisältämä luonnon C-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän (puolustusjärjestelmä bakteereita ja viruksia vastaan) normaalia toimintaa. Anis ja mentoli maistuvat raikkailta suussa. Makuaineena lakritsi


Sisältää:Vuorokausiannos 4 tablettia sisältää: C-vitamiinia 68 mg, sinkkiä 13 mg, auringonhattu-uutetta 58 mg.

Ainesosat
Fruktoosi, makeutusaine (sorbitoli), täyteaine (selluloosa), lakritsiuute, kiinteyttämisaine (karboksimetyyliselluloosa), acerolakirsikkauute, sinkkiglukonaatti, auringonhattu-uute (Echinaceae), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), anisöljy, emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), mentoli.

Ingredienser
Fruktos, sötningsmedel (sorbitol), fyllnadsmedel (cellulosa), lakritsextrakt, förtjockningsmedel (karboximetylcellulosa), acerolakörbärsekstrakt, zinkglukonat, röd solhattextrakt (Echinaceae), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), anisolja, emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), mentol. Makuaineena lakritsi.
Käyttöohje:Hyödyn saamiseksi. Aikuisille 1 tabletti neljä kertaa päivässä. Tabletin annetaan hitaasti liueta suussa.

Käyttöä ei suositella, jos on allerginen mykerökukkaisille kasveille, kuten kehäkukille tai päivänkakkaroille, eikä autoimmuunisairauksia sairastaville.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
E