HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
-49%
Nordic Health Dlux K2+D vitamiinisuusuihke 12 ml - Nordic Health Sprays

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Nordic Health Dlux K2+D vitamiinisuusuihke 12 ml - Nordic Health Sprays

Markkinoija:Nordic Health Sprays

Normaali hinta: 25,40 €

Erikoishinta: 13,00 €

Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Huom! Parasta ennen -päiväys 10/2019!

Ylivertaisesti imeytyvä K2+D vitamiinisuusuihke!

Nordic Health vitamiinisuihkeiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa vitamiinin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health vitamiinisuusuihkeiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksella sekä imeytymisreittitutkimuksella Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.

Pullosta saa 90 suihkausta.

Kolmesta suihkauksesta saat 75mcg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia ja 75mcg hyvin imeytyvää K2-vitamiinia. Suihke on raikkaan piparmintun makuinen.

Sopii myös kasvissyöjille.
Sisältää:Puhdistettu vesi, makeutusaine (ksylitoli), emulgointiaine (akaasiakumi), menakinoni-7 (K2-vitamiini), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kalsiumsorbaatti), piparminttuöljy, kolekalsiferoli (D3-vitamiini), DL-tokoferyyliasetaatti (E-vitamiini).

1 suihke sisältää :
D3-vitamiinia 75 mcg
K2-vitamiinia 75 mcg
Käyttöohje:Kolme suihkausta päivässä posken limakalvolle. Uusimpien tutkimusten mukaan vitamiinit imeytyvät parhaiten posken limakalvolta. K2+D3-vitamiinisuusuihkeemme kannattaa siis suihkauttaa posken limakalvolle.

käytettävä 6 kuukauden kuluttua avaamisesta
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.