HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
-30%
Diet Food keto MCT-jauhe - AITO hyvän olon kauppa

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

  • Diet Food keto MCT-jauhe - AITO hyvän olon kauppa

Diet Food MCT powder - MCT-jauhe kookoksesta

Markkinoija:Hyvän Olon Maailma Oy

Normaali hinta: 39,80 €

Erikoishinta: 27,90 €

Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Huom! Parasta ennen 01.08.2020

Energisoiva MCT-jauhe keto-dieettiin!Kookoksesta saatava MCT-öljy nyt jauheena! Näppärä mm. rasvakahvin tekemiseen.

Diet food MCT-powder (MCT = Medium Chain Triglyceride) on keskipitkän ketjun rasvahappoja sisältävää 100 % kookoksesta valmistettua hyvän makuista jauhetta, jota voit käyttää monella eri tavalla ja eri tarkoituksiin.

Innovatiivisesti jauheeksi valmistettuna MCT-öljy on helppo nauttia, ja säästyt maistamasta öljyn makua. Voit ottaa sen aamulla antamaan puhtia koko aamupäiväksi, tai liikuntaharjoituksen jälkeen antamaan lihaksille energiaa sekä nopeuttamaan palautumista.

Liikunnan harrastajalle: MCT on aineenvaihduntamekanismin kannalta hyvä energialähde liikuntaharjoituksen jälkeen otettavaksi, sillä se on kaikista rasvoista helpoimmin imeytyvä ja siksi erinomainen tasainen energian lähde, jonka kalorit elimistö pystyy käyttämään välittömästi lihasten tarvitsemaksi energiaksi.

Laihduttajalle: MCT-öljyllä on positiivisia vaikutuksia ruoansulatuksen toimintaan. MCT auttaa ruoansulatusta toimimaan tehokkaammin ja tehostaa rasvanpolttoa auttaen näin painonhallinnassa.

KETO-ruokavalioon: MCT-jauhe on erinomainen lisä Keto-ruokavaliota noudattavan keittiöön.

Aivot, ajattelu, virkeys: Aivot koostuvat rasvahapoista ja niiden on saatava ravinnokseen nopeasti sulavia pitkäketjuisia rasvoja ylläpitämään ja suojaamaan aivotoimintaa. Oikeanlaiset rasvat auttavat aivojen toimimaan ja pitämään ajatukset selkeänä.

MCT -öljyllä on monia hyviä ominaisuuksia ja se on erinomainen aine lisättynä terveelliseen ja monipuoliseen ruokavalioon. Sitäkin täytyy kuitenkin käyttää kohtuudella eli noudata annosteluohjetta.
Sisältää:Ainesosat: nestemäinen kookosöljy, liukoinen maissikuitu, natriumkaseinaatti, auringonkukkalesitiini, piioksidi.
Käyttöohje:Jauheen voit nauttia juomaan (esim. rasvakahviin), jogurttiin, smoothieen tai haluamaasi ruokaan sekoitettuna aamulla tai esim. liikuntasuorituksen jälkeen.

Annostus: 1 mitallinen/pv (n. 10 g). Älä ylitä annostusmäärää.