HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Dida 180 tabl - New Nordic

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Dida 180 tabl - New Nordic

Markkinoija:New Nordic
46,50 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
SUOLISTON HYVINVOINTIIN


Dida™ tabletit auttavat vähentämään turvotusta ja käymisestä johtuvia ilmavaivoja suolistossa. Didan ainutlaatuinen yhdistelmä yrtteja, mausteita ja öljyjä tukee suoliston normaalia toimintaa. Kaneliöljy, fenköliöljy ja piparminttuöljy sekä anti-mikroobiset timjami ja valkosipuli auttavat ylläpitämään suoliston normaalia eliöstöä.
Sisältää:Täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, trikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa), oreganouute, oliivinlehtiuute, kehäkukkauute, timjamiuute, kardemumman siemenuute, neilikkauute, pintakäsittelyaineet (talkki, rasvahappojen magnesiumsuolat), valkosipuliuute, paakkuuntumisenestoaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa), kaneliöljy, fenkoliöljy, piparminttuöljy. Yrttiuuttdien kokonaismäärä 48%.
Käyttöohje:1 tabletti 3 kertaa päivässä veden kera aterian yhteydessä 30 päivän ajan, jonka jälkeen 1 tabletti päivässä. Kuurin aikana on hyvä välttää elintarvikkeita, jotka lisäävät candida albicans -hiivan kasvua, kuten sokeri- ja hiivapitoisia elintarvikkeita sekä valkoisista vehnäjauhoista tehtyjä tuotteita. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. ei raskaana oleville eikä imettäville.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
S