Luontaistuntijan verkkokauppa uudistui!

HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Biosorin Complex-B 120 tbl - Natura Media

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Biosorin Complex-B 120 tbl - Natura Media

Markkinoija:Natura Media
18,90 €
378,00 € / kg
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Loppunut varastosta

Kuvaus
COMPLEX B auttaa lisäämään suotuisasti vaikuttavien ravintomuotoisten B-ryhmän vitamiinien saantia. COMPLEX B-vitamiinit luokitellaan kahteen ryhmään: essentiaalisiin (B1, B2, B3 eli niasiiniamidi, B5 eli pantoteenihappo, B6, B12, biotiini ja foolihappo) ja non-essentiaalisiin (esim. inositoli ja koliini), joita joskus voidaan kutsua myös pseudovitamiineiksi.

COMPLEX B sisältää orgaanisesti sitoutuneita ravintomuotoisia B-ryhmän vesiliukoisia vitamiineja, joilla on sama molekyylirakenne kuin hedelmissä ja vihanneksissa olevilla vitamiineilla. Tässä muodossa olevien vitamiinien ja hivenaineiden hyväksikäytettävyys on korkea ja elimistö voi siksi käyttää niitä tehokkaasti ja parhaalla mahdollisella tavalla hyödykseen.
Sisältää:Vehnänorasjauhe 26,3 %, niasiiniamidi-, foolihappo-, B2-vitamiini-, inositoli-, koliini-, pantoteenihappo-, B6-vitamiiini-, biotiini-, B1-vitamiini- ja B12-vitamiinipitoiset inaktivoidut hiivavalmisteet, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (metyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat (kasviperäinen), piidioksidi).Ravintoaineet / tabletti
B1-vitamiini, 1,2 mg (109 %*)
B2-vitamiini, 2,4 mg (171 %*)
Niasiini, 11 mg (68 %*)
B5-vitamiini, 2,6 mg (43 %*)
B6-vitamiini, 2,2 mg (157 %*)
B12-vitamiini, 12 mikrog (480 %*)
Foolihappo, 400 mikrog (200 %*)
Inositoli, 5 mg
Koliini, 5 mg
* = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta
Käyttöohje:1 tabletti päivässä.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.