HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Colonic Plus Entsyymi 60 kaps - Hankintatukku

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Colonic Plus Entsyymi 60 kaps - Hankintatukku

Markkinoija:Hankintatukku
16,90 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Kaikki tärkeät entsyymit ruoansulatukseen
Edistää ruoansulatusta
Erityisesti ikääntyville
Raskaiden aterioiden yhteydessä
Ei eläinperäisiä ainesosia

Hiivaton, makeuttamaton, ei eläinperäisiä ainesosia

Tärkeät entsyymit:
Entsyymit ovat proteiineja, jotka vaikuttavat erilaisissa biokemiallisissa reaktioissa. Ruoansulatusentsyymit pilkkovat ravinnon proteiinia, rasvaa ja hiilihydraatteja imeytymiskelpoiseen muotoon. Ikääntyessä elimistön luontainen entsyymituotanto alkaa vähetä. Mikäli ruoansulatusentsyymejä ei ole riittävästi, ruoka ei sula ja alkaa kuormittaa suolistoa ja koko elimistöä. Näin siis koko elimistön terveys riippuu ruoansulatusentsyymien toiminnasta.
Kenelle tuote on tarkoitettu:
Colonic Plus Monientsyymikapseleita suositellaan kaikille, jotka haluavat varmistaa ruoansulatusentsyymien riittävän saannin ja välttää elimistön liiallisen kuormituksen jokapäiväistä ravintoa nautittaessa, erityisesti raskaiden aterioiden yhteydessä. Valmisteesta hyötyvät varsinkin ikääntyvät.

Colonic Plus Monientsyymikapseli sisältää kaikki tärkeät ravinnon proteiinia, rasvaa ja hiilihydraatteja hajottavat entsyymit. Proteaasit 3.0, 4.5 ja 6.0 ovat erilaisia proteiinia pilkkovia entsyymejä. Lipaasi pilkkoo ravinnon rasvaa. Muut valmisteen viisi entsyymiä (amylaasi, glukoamylaasi, sellulaasi, mallasdiastaasi ja invertaasi) pilkkovat ravinnon hiilihydraatteja imeytymiskelpoiseen muotoon. Entsyymit ovat mikrobi- tai viljaperäisiä ja kapselin kuori on kasviperäinen, joten kapselit eivät sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Luontaistuote - luontaistuotteet

Sisältää:Ainesosat vuorokausiannoksessa (1 kaps):
Riisilesettä
paakkuuntumisenestoainetta E 460
kosteudensäilyttäjää E 464 (kapselin kuori)
amylaasia
proteaasia
glukoamylaasia
proteaasia
proteaasia
lipaasia RO
sellulaasia
mallasdiastaasia
invertaasia
väriainetta E 140 (kapselin kuori)
Käyttöohje:1-2 kapselia tarvittaessa aterian yhteydessä. Enintään 6 kapselia päivässä.
Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville tai henkilöille joilla verenhyytyminen on alentunut lääkityksen tai sairauden takia.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
K