Luontaistuntijan verkkokauppa uudistui!

HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Chlorella jauhe luomu 115g - CocoVi

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Chlorella jauhe luomu 115g - CocoVi

Markkinoija:Func Food
14,60 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Toimitus 5 – 7 arkipäivän kuluessa

TAI
Kuvaus
CocoVi Luomu Chlorellajauhe 115 g

Chlorella (Chlorella vulgaris) on yksisoluinen makean veden levä, joka sisältää valtavan määrän elimistöllemme tarpeellisia vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, rasvahappoja ja lehtivihreää. Chlorella on mainio proteiinin lähde ja se sisältää huimat 60 % puhtaasti imeytyvää proteiinia.

CocoVin chlorella kasvatetaan pienellä saarella Etelä-Kiinan merellä. Makean veden altaat täytetään syvältä pohjavedestä pumpatulla vedellä, joka suodatetaan tarkasti ennen käyttöä. Kemiallisia yhdisteitä, torjunta-aineita tms. ei käytetä chlorellan kasvatusprosessissa lainkaan. Luomusertifioitu chlorella kasvatetaan ulkona, ainoastaan vettä ja auringonvaloa hyödyntäen. Ilmasto on täydellinen chlorellan kasvattamista varten, sillä alueella on mitattu vuosittain noin 2200 tuntia auringonpaistetta. Viljelyaluetta ympäröi metsä, eikä muiden viljelmien käyttämien kemikaalien kontaminaatioriskiä ole olemassa. Lisäksi raaka-aineen laatua analysoidaan jokaisesta erästä.

Kun chlorellakasvusto lisätään ensimmäistä kertaa veteen, kuluu sadonkorjuuseen noin 6 viikkoa. Tämän jälkeen satoa voidaan kerätä viikoittain – tiheäsilmäistä verkkoa hyödyntämällä. Chlorella huuhdotaan käsin ja kuivataan nopeasti ravinnetiheyden maksimoimiseksi. Tämän jälkeen chlorellan kovat, selluloosasta koostuvat solukalvot rikotaan prosessiin kehitetyllä myllyllä. Toimenpide parantaa merkittävästi chlorellan arvokkaiden ravinteiden bioaktiivisuutta ja saa levän arvokkaat ravinteet elimistöömme helposti imeytyvään muotoon.

Sisältää:100% Chlorella-jauhe.

Ravintoarvot per 100g
Energiaa 326kcal
Proteiinia 55-60 g
Rasvat 6-7 g
Hiilihydraatit 11-12 g
Ravintokuidut 9 g

Gluteeniton / maidoton / lisäaineeton / luomu / kosher / vegaaninen.
HUOM: Chlorella sisältää luontaisesti sulfiittia.
Käyttöohje:Suositeltava päiväannos: 1 tl tai enemmän. Chlorella-jauhetta on helppo lisätä sellaisenaan veteen tai mehuun sekä käyttää ravinnerikkaiden pirtelöiden valmistukseen. Chlorella soveltuu erinomaisesti myös salaatinkastikkeiden ainesosaksi.Säilytys: Parhaassa tapauksessa jääkaapissa, ilmatiiviissä pussissa tai purkissa. Voidaan säilyttää myös huoneenlämmössä.

Suositeltu käyttömäärä: Aloita käyttö 1/2 tl / pvä ja nosta annostus vähitellen suositeltuun 1 1/2 – 2tl (3-5 g) / pvä. Näin vältät elimistön puhdistusreaktiosta johtuvan pahoinvoinnin.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
C