HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Chili Burn 60 tabl - New Nordic

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Chili Burn 60 tabl - New Nordic

Markkinoija:New Nordic
28,50 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Loppunut varastosta

Kuvaus
PAINONHALLINNAN TUEKSI JA SUOLISTON HYVINVOINTIIN
Chili Burn on chiliuutetta sisältävä ravintolisä, joka tukee rasvanpolttoa, painonhallintaa ja edistää ruoansulatusta. Chili Burnin sisältämä kapsaisiini vähentää ruokahalua. Tillinsiemenuutteella ja piparminttuöljyllä on vatsaa rauhoittava vaikutus.
Sisältää:Vihreäteeuute 44%, paakkuuntumisenestoaineet (dikalsiumfosfaatti, trikalsiumfosfaatti), tillinsiemenuute 14%, stabilointiaine (mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), inkivääriuute 5%, pintakäsittelyaineet (E464, E427a), chiliuute, piparminttuöljy, värit (rautaoksidi, titaanidioksidi).
Sokeroimaton, laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton valmiste. Ei käytetty keinotekoisia väri- ja aromiaineita. Sopii vegetaristeille, vegaaneille ja diabeetikoille.
Käyttöohje:Kaksi tablettia kahdesti päivässä (2x2) ensimmäiset 14 päivää aterian yhteydessä. Sen jälkeen yksi tabletti kahdesti päivässä (2x1) aterian yhteydessä.
Ei raskaana oleville eikä imettäville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
P