HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Carmolis karamelli 72 g - Valioravinto

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Carmolis karamelli 72 g - Valioravinto

Markkinoija:Valioravinto
2,90 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Carmolis Yrttikaramelli helpottamaan tukkoista oloa
- Tukkoiseen oloon
- Karhealle kurkulle
- Hengityksen raikastamiseen
- Äänen kirkastamiseen
- Puhetyötä tekeville
- Laulajille
Carmolis Yrttikaramelli tuo kaivattua helpotusta käheälle kurkulle ja tukkoiselle nenälle. Vahva yrttikaramelli raikastaa hengityksen ja kirkastaa äänen. Kova karamelli viipyy suussa pitkään.
Vahvasti raikastava sovellus Carmolis Yrttitipoista Carmolis Yrttikaramellit sisältävät Carmolis Yrttitipoista tuttua yrttien eteeristen öljyjen seosta. Carmolis Yrttitipat on perinteinen ja arvostettu yrttivalmiste, jota Karmeliittaveljeskunnan munkit valmistivat luostariapteekissa jo 1600-luvulla.
Carmolis Yrttitipat sisältävät haihtuvia eli eteerisiä öljyjä kymmenestä yrtistä. Vahvan maun ja tehon taustalla ovat piparminttu (mentoli), laventeli, kaneli, neilikka, muskotti, salvia, sitruunaruoho,anis,sitruuna ja timjami.
Sisältää:Sokeri, glukoosisiirappi, luontaiset aromit: mentoli ja 10 yrtin eteeriset öljyt (anis, piparminttu, kaneli, salvia, laventeli, sitruuna, mausteneilikka, sitruunaruoho, muskotti, timjami).
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
C