HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Calcia Vegekalk 140 tbl - Hankintatukku

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Calcia Vegekalk 140 tbl - Hankintatukku

Markkinoija:Hankintatukku
14,80 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
FYSIOLOGISET VAIKUTUKSET

Kalsiumia ja D-vitamiinia tarvitaan luuston ja hampaiden pysymiselle normaaleina ja edistämään lihasten normaalia toimintaa. Kalsium myös mm. edistää normaalia veren hyytymistä, normaalia hermovälitystä sekä ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. D-vitamiini edistää kalsiumin hyödyntämistä ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä ylläpitää veren normaalia kalsiumtasoa.
Calcia Vegekalk -tabletit sisältävät luonnollista, kasviperäistä Aquamin™ kalsiumkarbonaattia ja D2-vitamiinia. Aquamin™ kalsiumkarbonaatti on peräisin Islannin kirkkaissa vesissä kasvavasta Lithothamnion calcaereum -merilevästä, joka sisältää 74 eri mineraalia, kalsiumin lisäksi mm. magnesiumia, fosforia, sinkkiä, booria, mangaania ja molybdeenia.
Calcia Vegekalk -tablettien sisältämä Lalmin® VitaD on luonnollinen, ei-eläinperäinen D-vitamiinin lähde. Se saadaan altistamalla Saccharomyces cerevisiae –hiivaa auringonvalolle säädellyissä olosuhteissa. Hiivan ergosteroli muuttuu näin ergokalsiferoliksi. Hiivamassassa on pieniä määriä muita hiivan hyödyllisiä ainesosia kuten B-vitamiineja ja beetaglukaania.
Calcia Vegekalk -tabletit eivät sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia, joten tuote sopii myös vegaaneille.
Sisältää:Kasviperäinen Kalsium - D2-vitamiinitabletit

Ainesosat: Aquamin™ kalsiumkarbonaatti, Paakkuuntumisenestoaine E 460, Lalmin® VitaD ergokalsiferoli, Pintakäsittelyaine E 470b

Vuorokausiannos 2 tabl. sisältää:
Aquamin kalsiumkarbonaattia,
jossa kalsiumia 800 mg (100 %)*
Lalmin® VitaD ergokalsiferolia,
jossa D2-vitamiinia 20 μg (400 %)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

* Laktoositon, makeuttamaton ja gluteeniton, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia

Käyttöohje:2 tablettia päivässä.


Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Lisätiedot
F