HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Brain Oil 250 ml - Alpha Plus

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Brain Oil 250 ml - Alpha Plus

Markkinoija:Alpha Plus
34,90 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Brain Oil on runsaasti DHA-rasvahappoja sisältävä nestemäinen kalaöljy ja MCT-öljy, joka on maustettu rosmariinilla.
Brain Oil sisältää CodMarine®-kalaöljyä sekä kookoksesta peräisin olevaa MCT-öljyä, ja se on maustettu ja hajustettu rosmariinilla.
Codmarine® valmistetaan MSC-sertifioidun turskan, seitin ja koljan ylijäämäpaloista. Kalat on kalastettu kestävillä menetelmillä kylmistä ja ravinteikkaista vesistä Norjan länsirannikon edustalta ja Barentsinmereltä. Codmarine® sisältää noin 20 prosenttia DHA-rasvahappoja ja noin 8 prosenttia EPA-rasvahappoja. DHA edistää aivojen normaalia toimintaa. Vaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA-rasvahappoja.
MCT-öljy (kookoksesta) koostuu pääasiassa keskipitkistä rasvahapoista (Medium Chain Triglycerides, kapryylihappo, kapriinihappo). Keskipitkillä rasvahapoilla tarkoitetaan sitä, että pitkät rasvahapot on fraktioitu pois alkuperäisestä kookosrasvasta.
Rosmariiniuute sisältää muun muassa terpeeniä ja muita haihtuvia öljyjä, mukaan lukien 1.8-sineolia (eukalyptoli).

Sisältää:Kalaöljy (CodMarine 80/200 TG, MSC-sertifioidusta turskasta, seitistä ja koljasta), MCT-öljy (keskipitkät triglyseridit, kapryyli / kapriini TG, kookoksesta), luonnollinen aromi (rosmariiniuute 2,8 painoprosenttia, Rosmarinus officinalis L, lehdistä) , hapettumisenestoaine (tokoferoli- tiiviste, rosmariiniuute).
Käyttöohje:Suositus 1 ruokalusikallinen (15 ml) 1–2 kertaa päivässä.
Lisätiedot
B