Luontaistuntijan verkkokauppa uudistui!

HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Biotiini strong + Shampoo lahjapakkaus 75 ml - Vitabalans

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Biotiini strong + Shampoo lahjapakkaus 75 ml - Vitabalans

Markkinoija:Ei markkinoijaa
20,90 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Kampanjapakkaus sisältää vahvan biotiinilisän hiuksille ja kynsille sekä biotiinishampoon.

Biotiini Strong Hair & Nail – ravintoaineita erityisesti hiuksia ja kynsiä silmälläpitäen: biotiinia, sinkkiä ja L-metioniinia. Biotiini sekä sinkki edistävät hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina. Sinkki lisäksi edistää kynsien kuntoa. Biotiinia sisältävä shampoo on kätevä ottaa mukaan matkalle tai treenikassiin.
Sisältää:Tabletit: Sinkkiglukonaatti, täyteaineet (selluloosa, tärkkelys), L-metioniini, D-biotiini, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).
Shampoo: Aqua, sodium lauroyl methyl isethionate, sodium cocoyl isethionate, sodium methyl oleoyl taurate, cocamidopropyl betaine, glycol distearate, sodium chloride, guar hydroxypropyl trimonium chloride, sodium benzoate, citric acid, parfum, biotin.

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: biotiini 5 mg, sinkki 15 mg, metioniini 40 mg.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton.
Käyttöohje:Tabletit: 1 tabletti vuorokaudessa.
Shampoo: Kastele hiukset, levitä shampoo, vaahdota ja huuhtele huolellisesti. Vältä shampoon joutumista silmiin. Mikäli shampoota joutuu silmiin, huuhtele se pois runsaalla vedellä.
Ei raskaana oleville tai imettäville. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Lisätiedot
K