HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Biotiini Strong Hair & Nail 60 tabl - Vitabalans

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Biotiini Strong Hair & Nail 60 tabl - Vitabalans

Markkinoija:Vitabalans
15,80 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Loppunut varastosta

Kuvaus
Vahvuutta hiuksille ja kynsille, ihon hoitoon.
Hiuksien ja kynsien rakennusaine on sarveisainetta eli keratiinia. Hius kasvaa juuresta, jossa solut tuottavat jatkuvasti uutta keratiinia, mikä kovettuu keratiinisäikeiksi ja muodostaa hiuksen sisäosan. B-vitamiineista biotiini aktivoi hiusjuuren soluja tuottamaan keratiinia, joilloin hius kasvaa ja vahvistuu.
Kynsilevy koostuu kolmesta keratiinikerroksesta ja niiden välissä olevasta rasvasta. Kynnen juuressa oleva vaalea, puolikuuta muistuttava alue on pehmeää keratiinia, joka kovettuu kovaksi keratiiniksi kynnen kärkeä kohti. Kynnen kovettumiseen ja lujittumiseen vaikuttaa rikki eikä kalsium kuten usein väärin uskotaan. Biotiini lisää myös kynnen keratiinin muodostusta. Jos kynnessä on vähän rasvaa ja rikkiä, kynsi on hauras ja liuskoittunut. Kynsiä kannattaa siis rasvata!
Biotiini Strong Hair&Nail'issa on hiuksen ja kynnen keratiinin tuotantoa aktivoivaa biotiinia, keratiinin rakennetta vahvistavaa rikkiä sisältävää metioniini-aminohappoa sekä ihon kuntoon vaikuttavaa sinkkiä.
Sisältää:Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:

Biotiinia 5 mg
Sinkkiä 15 mg
Metioniinia 40 mg

Ei sisällä sokeria, laktoosia, gluteenia.
Käyttöohje:Aikuisille 1 tabletti päivässä, niellään veden kanssa.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
V