Luontaistuntijan verkkokauppa uudistui!

HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Bio-Collagenix kauneusjuoma-ampullit 10x30 ml - Aboa Medica

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Bio-Collagenix kauneusjuoma-ampullit 10x30 ml - Aboa Medica

Markkinoija:Natura Media
47,00 €
156,67 € / l
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Bio-Collagenix sisältää suuren annoksen erittäin puhdasta ja siten tehokkaasti imeytyvää I-tyypin merellistä kollageenia (5000 mg/annos), hyaluronihappoa, resveratrolia, polyfenolipitoista mustikkauutetta, C-vitamiinia, kuparia ja sinkkiä. Kaikki tunnettuja, iholle tärkeitä ravintoaineita.

Kätevä juoma, jonka luonnolliset maut tulevat guavasta (eteläamerikkalainen hedelmä) ja mustikkauutteesta. C-vitamiini auttaa ylläpitämään sidekudosten normaalia toimintaa. Yhdessä sinkin ja mustikasta tulevien antioxidanttien kanssa C-vitamiini auttaa suojaamaan soluja ihoa heikentävältä oksidatiiviseltä stressiltä (saasteet, kemialliset puhdistusaineet, UV-säteily jne). Sinkki on myös tunnettu iholle tärkeänä mineraalina.

Valmistaja ESI
Sisältää:Puhdistettu vesi, merellinen kollageenihydrolysaatti (kalaperäinen), L-askorbiinihappo (c-vitamiini), mustikkauute (Vaccium myrtillus L), resveratroli, hyaluronihappo (natriumhyaluronaatti), sinkkisulfaatti, kupariglukonaatti, stabilointiaine (glyseroli), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luonnollinen aromi (guava), säilöntäaine (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), emulgointiaine (soijalesitiini), luontainen makeutusaine (stevialiglykosidit [Stevia rebaudiano Bertoni], lehdet).

Vaikuttavat aineet 1 annos (30 ml)

Kollageenihydrolysaatti 5000 mg
Hyaluronihappo 20 mg
Resveratroli 50 mg
Mustikkauute 150 mg
C-vitamiini 80 mg
Sinkki 1,5 mg
Kupari 500 µg
Käyttöohje:1 annos päivässä, joko nesteen kera tai ilman, illalla ennen nukkumaanmenoa.

BioCollagenix sisältää runsaasti 100% luonnollisia ainesosia. Liuoksen värisävy tai rakenne voi vaihdella eri tuotantoerien kesken sen vaikuttamatta tuotteen laatuun tai tehoon. Ravistetaan hyvin ennen käyttöä. Annospullon sininen väri suojaa sisältöä liialliselta valolta, mutta siitä huolimatta suositellaan säilytystä valolta ja lämpölähteiltä suojattuna.
Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.