HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Hiusnaamio 200 ml - Hyvän Olon Maailma - AITO hyvän olon kauppa

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

  • Hiusnaamio 200 ml - Hyvän Olon Maailma - AITO hyvän olon kauppa

Bio2You Natural hiusnaamio 200 ml - Hyvän Olon Maailma

22,45 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus

Silkkiproteiinia ja aminohappoja sisältävä hiusnaamio


Silkkiproteiinia ja aminohappoja sisältävä hiusnaamio ravitse hiusta ja lisää elastisuutta. Hiukset tuntuvat puhtailta, ne kiiltävät, ovat superpehmoiset ja miedosti tuoksuvat. 


Soveltuu Curly girl -metodiin.

Sisältää:Aqua (Water), Cetyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Parfum (Fragrance), Glyceryl Stearate SE, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Kernel Extract, Glycerin, Silk Amino Acids, Tocopherol, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Limonene.

Ei sisällä kuivattavaa alkoholia, parabeeneja, SLS:ää, sulfaatteja.
Käyttöohje:Levitä pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 1-3 min. Huuhdo.
Lisätiedot

Ammattilasten ja kuluttajien kehuja saaneet Bio2you-hiustenhoitotuotteet

Rita Strazinkan tuotekehitysryhmää on avustanut kuuluisa latvialainen hiusmuotoilija ja kampaamoketju PRIORIN omistaja Mr. AIGARS BAJĀRS. Hän on henkilökuntineen testannut tuotteita omilla asiakkaillaan ja antanut palautetta, jonka pohjalta tuotteita on kehitetty.

Suomessa hiuslinjan tuotteet testasi pitkän linjan ammattilainen Hiushuone Ovaalin Hanna Vuorinen. Hannan kommentit: Olen itse testannut tuotteet jo alkukeväästä ja voin sanoa, että tästä sarjasta tuli uusin suosikkini. Nämä tuotteet ovat vertaansa vailla ja tuotteisiin on helppo rakastua jo parin ensimmäisen pesukokemuksen jälkeen.

Kenelle suosittelet? Yhä useampi hakee kampaamoista ja kaupoista tuotteita ilman SLS:ää, ja sulfaatteja. Bio2you on kohdennettu juuri niille, joka haluavat hiuksiinsa luonnonmukaisempia hoitotuotteita. Tuote on erinomainen käsittelemättömille, kasvivärjätyille ja hyväkuntoisille värjätyille/raidoitetuille hiuksille. KAIKKI HIUSLINJAN TUOTTEET SOVELTUVAT CURLY GIRL-METODIIN!!!!!