HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Betavivo kaurasydän suurpakkaus 644g - Karo Pharma

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Betavivo kaurasydän suurpakkaus 644g - Karo Pharma

Markkinoija:Karo Pharma Oy
22,80 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Betavivo-kaurasydämet ja -kuitujauhe ovat tuotteita, jotka ovat hyväksi sydämelle. Pienillä elämänmuutoksilla, jotka ehkäisevät ja vähentävät sydän- ja verisuonisairauksien riskitekijöitä, voi edistää sydänterveyttä huomattavasti!
Kauran beetaglukaanin on osoitettu alentavan veren kolesterolia. Korkea kolesteroli on sydän- ja verisuonitautien riskitekijä. Beetaglukaanin nauttiminen osana ateriaa auttaa myös vähentämään aterianjälkeistä verensokerin nousua. Betavivoa voidaan käyttää samanaikaisesti kolesterolilääkkeiden kanssa.
Sisältää:Tuotteen koostumus

100 g sisältää: energia 1176 kJ/279 kcal, rasva 3,4g, josta tyydyttynyt rasva 0,7g ja tyydyttymätön rasva 1,7 g, hiilihydraatit 42,2 g, josta sokereita (fruktoosi) 2,9 g, ravintokuitu 26,4 g, josta beetaglukaani 13 g, proteiini 17 g ja suola 0 g. Aineosat: 60% kauralese, maissijauho, fruktoosi. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia.
Käyttöohje:Yksi annos päivässä, esimerkiksi aamiaisella jogurtin kanssa tai välipalana päivän aikana. Nauti annoksen yhteydessä lasillinen vettä. Suurpakkaus sisältää pahvisen annosmitan.
Betavivoa voidaan käyttää samanaikaisesti myös kolesterolilääkkeiden kanssa.
Lisätiedot
B