Luontaistuntijan verkkokauppa uudistui!

HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Argisan 1000 mg 60 tabl - Hankintatukku

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Argisan 1000 mg 60 tabl - Hankintatukku

Markkinoija:Hankintatukku
28,00 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Tuttu tuote, uusi nimi – Argimax on nyt Argisan!

Arginiini on aminohappo, joka edistää typpioksidin tuotantoa elimistössä. Typpioksidi toimii useita elintoimintoja säätelevänä välittäjäaineena. Aminohapot toimivat elimistössä monien eri aineiden kuten vitamiinien, hivenaineiden, rasvahappojen ja hormonien kuljettajana. Monet elimistön imeytymishäiriöistä ja puutostiloista saattavat johtua siitä, ettei aminohappoja ole riittävästi kuljettamassa tarvittavia aineita edelleen maksasta. Aminohappoja on yli 300, mutta ihmisen elimistön valkuaisaineissa esiintyy 20 aminohappoa, joista kahdeksan on välttämätöntä (fenyylialaniini, isoleusiini, leusiini, lysiini, metioniini, treoniini, tryptofaani ja valiini), eli niitä on saatava ravinnosta. Elimistö pystyy valmistamaan välttämättömistä aminohapoista muita aminohappoja. Arginiinia ja histidiiniä syntyy elimistössä usein hyvin vähän, siksi niitä kutsutaan puolivälttämättömiksi aminohapoiksi. Elimistön oma tuotanto ei riitä kattamaan arginiinin tarvetta vaan sitä voidaan tarvittaessa nauttia ravintolisänä. Hyviä arginiinin lähteitä ravinnossa ovat mm. pähkinät, herneet, sipulit, auringonkukansiemenet, ruisleipä, liha ja kala.

Arginiinia ja siitä muodostuvaa typpioksidia pidetään tärkeinä tekijöinä sekä miehen että naisen elintoimintojen kannalta. Arginiini saattaa laskea verenpainetta. Henkilöiden, joilla on matala verenpaine, on hyvä ottaa se huomioon.
Sisältää:Ainesosat vuorokausiannoksessa (1-3 tabl.):
L-arginiinihydrokloridia 1000 - 3000 mg, oka vastaa L-arginiinia 830 - 2490 mg
Paakkuuntumisenestoainetta E 460 ja E 463
Pintakäsittelyainetta E 470b

Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton.
Käyttöohje:Annostus: 1-3 tablettia päivässä nesteen kera tyhjään vatsaan. Ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä kasvuikäisille.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Lisätiedot
T