HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Apis Mellifica D30 DCG AITO-kauppa

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

  • Apis Mellifica D30 DCG AITO-kauppa

Apis mellifica D30 20g - DCG Nordic

Markkinoija:Midsona
23,80 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Homeopaattiset lääkeaineet ovat peräisin kasvi-, eläin- tai kivikunnasta. Ne valmistetaan luonnollisella tavalla ja potensoidaan, mikä tarkoittaa, että aine laimennetaan useita kertoja ja ravistellaan tietyn periaatteen mukaisesti.

Nimen yhteydessä olevat lyhenteet D6, D12, D30 jne. kuvaavat laimennoksia eli D-potensseja. Suomen Lääkelaissa homeopaattisella valmisteella tarkoitetaan lääkevalmistetta, joka on valmistettu homeopaattisista kannoista Euroopan farmakopeassa tai muussa virallisessa farmakopeassa kuvatulla homeopaattisella menetelmällä.

Homeopaattinen valmiste voi olla valmistettu useasta homeopaattisesta kannasta.

DCG Nordic AB on Ruotsissa toimiva Pohjoismaiden suurin homeopaattisten lääkkeiden valmistaja. Homeopaattisten lääkkeiden valmistukseen sillä on lääketehdaslupa.

Kaikki Midsona Finland Oy:n maahantuomat ja myymät homeopaattiset valmisteet on rekisteröity Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimeassa. Homeopaattisia valmisteita myyvät monet apteekit, terveyskaupat sekä terapeutit. Liikkeissä on usein myös homeopaatin vastaanotto tai henkilökunta on saanut homeopatian peruskoulutuksen. Jos oireet pysyvät homeopaattisen lääkkeen käytön aikana, tulee kääntyä lääkärin puoleen.
Lisätiedot
H