HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Antitox  60 tabl - Vogel

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Antitox 60 tabl - Vogel

Markkinoija:Vogel
24,50 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Antitox sisältää elimistöä puhdistavia ja maksaa tukevia rohdoksia.

Keskivartaloon kertynyt ylimääräinen rengas voi olla terveysriski. Nyt onkin hyvä aika palauttaa kadonnut vyötärö, jolloin laskeutuminen juhlakaudesta arkeen käy helposti. Vogelin maksayrttejä sisältävä Antitox-puhdistuskuuri kohdistuu keskivartaloon ja vauhdittaa tumman rasvan sulattamista. Kuurin tehoaineita ovat sisäeritysrauhasten toimintaa vauhdittavat mm. artisokanlehti, voikukka ja piparminttu, joiden avulla kuona-aineiden eritys tehostuu, ravinnon imeytyminen parantuu ja aineenvaihdunta vilkastuu. Seurauksena on elintoimintojen virkistyminen. Vain kaksi tablettia päivässä riittää kuukauden kuurina.


Puhdistuskuureissa nautitaan aineenvaihduntaa kiihdyttäviä yrttejä, mm. karvasainerohdoksia ruoansulatuksen hyväksi ja nesteitä poistavia yrttejä munuaisten toimintaa tukemaan. Voit tehostaa puhdistuskuuria Molkosan Vitalitylla ja Solidago kultapiisku-uutteella.
Sisältää:Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), artisokan lehtiuute, maarianohdakkeen siemenuute, voikukanverso ja -juuriuute, boldopuunlehtiuute, piparmintunversouute, pintakäsittelyaine (hydrogenoitu puuvillansiemenöljy)
Käyttöohje:Annostus: 1 tabletti 2 kertaa päivässä
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
A