Luontaistuntijan verkkokauppa uudistui!

HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Seesaminsiemen 500g - Aduki

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Seesaminsiemen 500g - Aduki

Markkinoija:Aduki
4,60 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Luomuviljeltyjä seesaminsiemeniä. Seesaminsiemen on kalsium- ja magnesiumrikas kuorellinen siemen. Käytetään leivonnassa, uuniruokien päälle, kasvispihveihin, tuorepuuroihin, tahinin tai terveellisten raakakakkujen ja namien valmistukseen. Siemenet voidaan liottaa, paahtaa ja/tai rouhia ennen käyttöä. luontaistuote
Hivenen pähkinäiseltä maistuva seesaminsiemen sopii erinomaisesti paitsi puuroihin ja leipätaikinoihin myös esimerkiksi kasvispihvien leivittämiseen sekä uuniruokien päälle kuorrutteen omaisesti ripoteltavaksi.
Pienet siemenet ovat varsinaista voimaruokaa, joihin on varsin kompaktiin kokoon sullottu valtava määrä ravintoaineita. Siemeniä suosimalla saa todella näppärästi kohotettua murkinansa ravintoarvoja. Seesaminsiemen on erityisen kalsiumrikas siemen.
Sisältää:Ravintosisältö per 100 g:

Energiaa 1679 KJ / 405 Kcal
Proteiinia 19,5 g
Rasvaa 42,2 g
Hiilihydraatteja 1,5 g
Ravintokuitua 27,3 g
Käyttöohje:Jotta kroppa pystyisi hyödyntämään mahdollisimman hyvin siementen arvokkaat ravintoaineet, kannattaa siemeniä liottaa muutaman tunnin ajan ennen käyttöä.
Siemenistä voidaan valmistaa "maitoa", jossa on tuota luuston kunnolle tärkeää mineraalia yhtä paljon kuin lehmänmaidossa. Seesaminsiemenmaito valmistetaan sekoittamalla tehokkaan monitoimikoneen avulla reilu desilitra kuorellisia seesaminsiemeniä puoleen litraan vettä ja desiin omenamehua.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
L